پشتیبانی۲۴ ساعته:

74981

– ۰۲۱

تعمیر اینورتر

تعمیر اینورتر

گروه فنی مهندسی درخشش الکتریک با متخصصین با تجربه در زمینه آموزش، نصب، راه اندازی و پارامتر دهی و تعمیر درایو ها و تعمیر سافت استارترها و همچنین با برگزاری دوره‌های آموزشی در داخل شرکت و محل کارخانجات، گامی بلند در جهت رشد و ارتقای صنایع کشور برداشته است. این مجموعه فنی مهندسی مفتخر است که اعلام دارد، تابدین لحظه مجری تعمیرات اینورتر های توان بالا، (medium voltage و high voltage) کارخانه های تولیدی صنایعی همچون فولاد، سیمان، پتروشیمی و … بوده است.

تعمیر اینورتر و عیب یابی درایو

در روند تعمیر اینورتر یا عیب یابی درایو، تسلط و اشراف کامل به تمامی عناصر تشکیل دهنده این دستگاه، بسیار مهم و حائز اهمیت است. گروه فنی مهندسی درخشش الکتریک با داشتن کادری مجرب، با تجربه و سابقه درخشان در زمینه تعمیر اینورتر و عیب یابی درایو، تعمیر سافت استارتر و تعمیر درایو و آموزش اینورتر کمک شایانی به صنعت نموده است. این شرکت مطابق با استاندارد های روز دنیا خدمات خود را به مشتریان ارایه می دهد. هم اکنون این شرکت در حال همکاری با معادن، صنعت سیمان، صنایع نفت و پتروشیمی، صنایع فولادی، صنایع كاغذ و بسته بندی، آب و فاضلاب و … می‌باشد.

– مدار اینورت (Invert):

واحد اینورت VFD، برق مدار DC را دریافت نموده و به برق متناوب AC تبدیل می کند تا برای استفاده موتور های AC  مناسب باشد. این بخش  از روش‌های مختلف مدولاسیون پهنای باند برای ایجاد ولتاژ AC سه فاز در خروجی استفاده می کند.

تعمیر اینورتر و عیب یابی درایو

 

اینورتر یا کنترل کننده دور موتور چیست؟

اینورتر یک دستگاه الکتریکی صنعتی است که اصولا کاربرد آن، برای کنترل کردن سرعت الکتروموتورها و در اختیار در آوردن تجهیزات صنعتی متصل به آن، به صورت دلخواه و مطلوب کاربر می‌باشد. به این نحو که این دستگاه با تغییرات ولتاژ برحسب تغییرات فرکانس و در آخر با مدوله کردن سیگنال الکتریکی به شکل موج مربعی، الکتروموتور را کنترل و با وضعیت مطلوب به حرکت در می آورد.

شرکت‌های تولید کننده تجهیزات اتوماسیون صنعتی گوناگونی در دنیا وجود دارند که اقدام به ساخت و عرضه اینورتر یا کنترل دورهای موتور نموده اند، همین قضیه باعث رقابت بسیار زیادی در صنعت تولید این تجهیز شده است و به دنبال آن نیاز به تعمیرات این محصول، برای صنعت کاران به امری مهم تبدیل شده است.

برندهای معتبر اینورتر عبارتند از:

اقدامات برنامه ریزی شده برای حداقل رساندن و پیشگیری از تعمیر اینورتر:

مطمئنا بدون اقدامات لازم برای مراقبت از این دستگاه‌ها در طول بازه ی مفید عمری خود، احتمال آن که درایوها دچار مشکل شوند افزایش می‌یابد. لزوم نگهداری‌های دوره ای، باعث تضمین بیشتر عمر مفید کارکرد اینورترها می‌شود. اگر این سرویس‌های دوره ای به طور منظم انجام شود، به طبع توانایی عملکردی درایو نسبت به شرایط کاری و محیطی هم تضمین می‌شود.

سرویس های دوره ای که می‌توان برای نگهداری بهتر از این دستگاه‌ها انجام داد:

  • بازرسی چشمی از درایوهای فرکانس متغیر و همواره تمیز نگه داشتن اینورتر از رطوبت و روغن موجود در محیط کار
  • بررسی ماهیانه از کابل‌ها و اتصالات سیم ها برای جلوگیری از ایجاد جرقه
  • بررسی عایق کابل‌ها و فیبرهای متصل به دستگاه
  • بازرسی کارکرد صحیح فن‌ها برای خنک نگه داشتن اینورتر
  • چکاب کابل‌های ارت برای تخلیه بارهای الکترواستاتیکی
  • بازرسی و چکاب مدار و پارامترهای مرتبط با emergency stop درایو
  • بررسی هفتگی اتصالات شروع به کار اینورتر برای جلوگیری از start ناگهانی
  • چکاب و بازبینی دوره ای پارامترهای ذخیره شده برای بهبود عملکرد
  • تست دوره ای از درایو فرکانس متغییر بدون اتصال به بار و یا در شرایط سبک کاری
  • بازرسی و چکاب لوازم و تجهیزات جانبی متصل به درایو ( چوک، فیلتر، کلیدها و ….)

تعمیر اینورتر

تعمیرات اینورتر صنعتی

علت خراب شدن اینورتر

  • یکی از علل رایج خرابی اینورتر ها مربوط به IGBT آن‌هاست. IGBT ممکن است در اثر دمای زیاد محیط کاری یا درست عمل نکردن فن های اینورتر آسیب ببیند و یا در صورت وجود ضربه دچار شکستگی شود.IGBT یکی از قطعات مهم تشکیل دهنده درایوها می‌باشد که قیمت نسبتا بالایی در بین قطعات داخلی VFD ها دارد.
  • خازن ها یکی از ضعیف ترین قطعات هر اینورتر هستند و درصد بالایی از خرابی ها در تعمیر درایو، مربوط به این قطعات می باشد.
  • پس باید هنگام آسیب دیدگی با دقت بسیار زیادی تعویض و نصب شوند.
  • عدم توجه به فالت هایی که کنترل دور فرکانس در LCD خود نمایش می‌دهد و ادامه کار با اینورتر و پیگیری نکردن برای رفع آن FAULT، باعث آسیب دیدگی بیشتر و حتی سوختن الکتروموتور متصل به درایو می‌شود.
  • توجه نکردن درست به مشخصات پلاک اینورتر و اعمال برق ورودی نامتناسب با ولتاژ ورودی یا عدم توجه به تکفاز یا سه فاز بودن اینورتر، عملکرد برخی از تجهیزات داخلی درایو از جمله IGBT، وریستور و پل دیود، خازن های ورودی قسمت تغذیه درایو، دچار سوختگی و اختلال خواهد شد.
  • گرد و خاک موجود بر روی هیت سینک نیز باید به خوبی تمیز شود. همواره از محکم بودن اتصالات و سیم های متصل به درایو اطمینان حاصل شود. اتصالات شل و نامطمئن یکی از دلایل ایجاد مشکل در کارکرد اینورتر می‌باشد و در نتیجه منجر به تعمیر درایو خواهد شد.
  • از عامل‌های مهمی که بر توانایی کارکرد درایوها تاثیر می‌گذارد و از اهمیت بسزایی نیز برخوردار هستند این است که همیشه سعی داشته باشیم محیط کاری این دستگاه ها را خنک و دارای تهویه مناسب، بدون رطوبت و حداقل دور از مواد روغنی نگه داریم. گرد و غبار در محیط کاری و در شرایط محیطی برای تمامی تجهیزات الکترونیکی باعث خرابی و دچار اختلال عملکردی در دستگاه ها می‌شود که در مورد اینورترها هم به همین صورت است.
  • گرد و غبار خود باعث جذب رطوبت بیشتر بر روی دستگاه، علی الخصوص در محیط‌ های شرجی می‌شود، که همین عامل باعث خرابی بیشتر و دو چندان کردن آن می‌شود. یکی از اقدامات پیشگیرانه خوب برای کم کردن این مشکل وجود دستگاه های تهویه مناسب در محیط کاری و نگه داری اینورتر ها در محفظه های مناسب ( با رعایت فاصله های هوایی مناسب ) می‌باشد.
  • رعایت فاصله ایمنی و جانبی استاندارد تعیین شده توسط هر شرکت سازنده اینورتر و همچنین دور نگه داشتن آن‌ها از حرارت های بالا در شرایط محیطی از خرابی آنها بیشتر جلوگیری می‌کند.

علت خراب شدن اینورتر

بیشتر بخوانید: تنظیم اینورتر

موارد تعمیر اینورتر و عیب یابی درایو

  • روشن نشدن اینورتر
  • شارژ نشدن باطری اینورتر
  • زمان بک آپ (پشتیبانی) بسیار کوتاه
  • تغذیه درایو
  • فعال شدن آلارم اینورتر
  • صفحه نمایشگر LCD اینورتر کدهای اشتباه نمایش می‌دهد.
  • شنیدن صدا از درایو

تست اینورتر بعد از عیب یابی درایو و تعمیر اینورتر

اینجا در گروه فنی مهندسی درخشش الکتریک، بعد از تعمیر اینورتر و رفع ایرادات موجود و انجام مراحل تعمیر، تمامی قطعات آن از جمله کلید ها و اتصالات موجود مورد تست و بررسی نهایی قرار می گیرند. در صورت مشاهده ایراد مجدد در قطعات درایو رفع عیب و تعویض قطعات لازم صورت خواهد گرفت. از رایج ترین این تست ها می توان به تست کنترل سرعت موتور القایی و تست ورودی و خروجی های آنالوگ و دیجیتال درایو اشاره نمود.

تست اینورتر بعد از عیب یابی درایو و تعمیر اینورتر

بیشتر بخوانید: خطاهای رایج اینورترها

 

گروه فنی مهندسی درخشش الکتریک آماده ارایه خدمات در زمینه تعمیر اینورتر های AC و DC همچون برند های زیر به شما مشتریان عزیز می‌باشد:

 عیب یابی درایو :

تعمیر اینورتر و عیب یابی درایو

 

خدمات انواع اینورتر و عیب یابی درایو

• تعمیر اینورتر ، نصب و راه اندازی انواع درایو و سافت استارتر
• تامین انواع برد، پل دیودی و IGBT
• تامین، طراحی و ساخت اینترفیس ارتباط با انواع درایو
• طراحی و ساخت چک ورودی (Line Reactor) در توان های مختلف
• طراحی و ساخت چوک لینک DC (Dc Reactor) در توان های مختلف
• طراحی و ساخت چوک خروجی OCR در توان های مختلف
• ساخت و طراحی انواع مقاومت ترمز (مقاومت بریک)
• برگزاری انواع دوره های آموزشی برای شرکت ها و صنایع
• عقد قرارداد سرویس و نگهداری دوره ای انواع درایو و تعمیر درایو

خدمات انواع اینورتر و عیب یابی درایو

 

سه جز اصلی در تعمیر درایو

  • مدار یکسو کننده
    مدار یکسو کننده در هر اینورتر برق ورودی AC را با استفاده از پل دیود تمام موج سه فاز، به برق DC طبقه میانی تبدیل می کند.
  • مدار DC (لینک DC)
    مدار DC در واقع برق DC میانی را در خازن هایی با توان بالا که ویژگی آن را دارند تا ولتاژ و بار اضافی را برای چند دقیقه در خود ذخیره کنند.
  • مدار اینورت (Invert)

قطعات الکترونیکی و قسمت‌هایی که معمولا دچار آسیب می‌شوند:

1- تریستور:

یک قطعه نیمه رسانا برای کنترل مدارهای قدرت می‌باشد. تریستورها توانایی سوئیچ ولتاژهای بالا را دارند و به این صورت طراحی شده اند که در مقابل ولتاژهای معکوس مقاومت نشان می‌دهند. اگر ولتاژ اعمالی بیش تر از حد ظرفیتاین قطعه باشد و همچنین به صورت آنی افزایش یابد، باعث سوختن تریستور می‌شود.

2- برد اصلی:

یکی از اجزای مهم هر اینورتری، برد درایور یا برد اصلی درایوها می‌باشد که وظیفه اصلی این بخش انتقال فرمان به الباقی قسمت‌های کنترل دور فرکانس می‌باشد. به این معنا که به تمامی اجزای تشکیل دهنده ی درایو فرمان کار کردن یا توقف عملکردشان را می‌دهد. در صورت خرابی این برد سریعا باید برای تعمیر آن اقدام گردد. قطعات بسیار مهمی بر روی این برد وجود دارند که یکی از این اجزا، پردازنده یا CPU اینورتر می‌باشد.

3- پل دیود:

اساسا عملکرد پل دیود برای یکسوسازی جریان می‌باشد، به این صورت که پل دیودها معمولا، در ورودی اینورتر ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و این قطعه ولتاژ AC را به ولتاژ DC و در نتیجه جریان مستقیم تبدیل می‌کند.

4- IGBT درایو:

ساختمان اصلی IGBT ترکیبی از ترانزیستورها و ماسفت ها می‌باشد. این قطعات الکترونیکی به گونه ای باهم در ساختار IGBT تلفیق شده اند که باعث ایجاد تغییرات در ولتاژ و جریان های بالا و همچنین عملکرد سوئیچ زنی سریع برای تغییرات فرکانسی و ولتاژی و کنترل نهایی در خروجی متصل به آن را داشته باشد.

سه جز اصلی در تعمیر درایو

 

تشخیص سالم بودن igbt به دو نوع صورت می‌باشد:

  1. انجام آزمون در حالت اصطلاحا سرد
  2. انجام آزمون در حالت گرم
  • یکی از این متدهای تشخیص سالم بودن igbt، انجام آزمون سرد است، به این مفهوم که هنگامی که درایو به برق وصل نیست و روشن نیست، از آن تست عیب یابی گرفته می‌شود. درصورتی که در مرحله انجام این تست، متوجه خطا در IGBT شدین به طور قطعی، سوخته است. در غیر این صورت انجام آزمون حالت گرم لازم است. چون این حالت سرد اثبات کننده و شرط کافی برای سالم بودن IGBT نمی‌باشد.
  • در حالت آزمون گرم از IGBT، کارشناس تعمیر آزمون را در حالتی که درایو به برق وصل است انجام می‌دهد. برای انجام این تست بهتر است حتما توسط شخصی انجام شود که به تعمیرات آشنایی دارد.
جهت ارتباط با ما، مشاوره و ثبت درخواست با شماره 74208000 – 021 داخلی 123 و 122 تماس بگیرید.

سوالات متداول:

اینورتر چیست؟

درایوهای فرکانس متغیر که با نام هایی چون درایو سرعت متغیر، درایور سرعت قابل تنظیم، درایو فرکانس قابل تنظیم، درایو AC، میکرو درایو و اینورتر نیز شناخته می شوند نوعی کنترل کننده موتور هستند که سرعت موتور (AC جریان متناوب) را کنترل می کنند و در صورت تغییر ولتاژ و فرکانس اعمال شده به موتور آن را به حرکت در می آورند. اینورتر ها یا مبدل ها این قابلیت را دارند که فرکانس و سطح ولتاژ تولیدی را توسط تقویت کننده ها به سطح ولتاژ و فرکانس مورد نظر تبدیل کرده و برق AC خروجی را با ولتاژ و فرکانس مورد نیاز تولید کنند. در نهایت از برق AC تولید شده در خروجی اینورتر می توانیم انواع موتور های AC سه فاز را کنترل و راه اندازی کنیم.

اینورتر چیست؟
کاربرد های اینورتر

هر حرکتی که با الکتروموتور انجام می‌شود، با استفاده از اینورتر می‌تواند به حرکتی کنترل‌شده‌تر و هوشمندانه‌تر تبدیل شود. سرعت گردش موتور (RPM) یا همان دور بر دقیقه به‌طور مستقیم با ولتاژ و فرکانس موتور در ارتباط است. هرقدر که ولتاژ و فرکانس افزایش پیدا می‌کند، سرعت گردش موتور نیز بیشتر می‌شود. زمانی که بار موتور الکتریکی به فرکانس و ولتاژ پایین‌تری نیاز دارد، می‌توان از اینورتر برای پایین‌آوردن ولتاژ و فرکانس استفاده کرد. همچنین زمانی که بخواهیم سرعت موتور الکتریکی را کاهش دهیم، می‌توانیم به‌ کمک اینورتر سرعت را کاهش دهیم. مثلا وقتی مقدار لباس کمتری در ماشین لباس‌شویی ریخته می‌شود، ماشین با تشخیص وزن لباس، با قدرت و سرعت کمتری گردش می‌کند. در دستگاه‌هایی مثل آسانسور هم با کنترل سرعت موتور آسانسور در موقعیت‌های مختلف حرکت آن بین طبقات، حرکت کنترل‌شده‌تر و نرم‌تری را شاهد هستیم.

 

کاربرد های اینورتر

سافت استارتر چیست؟

 سافت استارتر (soft starter) به معنی استارت نرم می باشد. به عبارتی دیگر دستگاهی که از آن برای کنترل جریان راه اندازی الکتروموتور استفاده می شود، با استفاده از این دستگاه می توان موتور را به صورت نرم راه اندازی کرد. همان طور که می دانید، موتورهای الکتریکی 3 فاز AC، امروزه در صنایع کاربرد های بسیار وسیعی دارند و یکی از مهم ترین دغدغه ها برای استفاده از این موتور ها در صنایع نحوه راه اندازی آن ها می باشد. این موضوع هم به جهت عدم آسیب رسانی به شبکه برق متصل به موتور ها و همچنین عدم ایجاد اشکال فنی برای موتور حائز اهمیت می باشد. جریان راه اندازی موتورهای الکتریکی حدود 5 الی 8 برابر جریان نامی موتور می باشد.

این جریان چند برابری باعث ایجاد افت ولتاژ شدید (بسته به سایز موتور) بر روی شبکه برق متصل به موتور می شود و عملکرد تجهیزات حفاظتی و تجهیزات دیگر متصل به شبکه برق را با مشکل مواجه می کند.
تغییراتی که از طریق سافت استارتر می توانیم انجام دهیم : کم کردن ولتاژ در لحظه راه اندازی – تغییر زمان استارت و استپ – کم کردن ولتاژ راه اندازی و تنظیم مقدار حفاظت بار و یک سری تنظیمات دیگر که بسته به نوع سافت استارتر دارد. نکته قابل توجه نمی توانیم سرعت الکتروموتور را با استفاده از این وسیله تغییر دهیم.
اگر بخواهیم قدرت و گشتاور موتور را تغییر دهیم و سرعت موتور را کاهش یا افزایش دهیم و المان های بیشتری نیاز داشتیم از اینورتر جهت راه اندازی الکترو موتور استفاده می کنیم.

 

اینورتر چیست؟

سافت استارتر چیست؟

پارامترهای درایو
  1. روش کنترلی
  2. پارامتر ماکرو
  3. جریان نامی
  4. ولتاژ نامی
  5. روش توقف
  6. پارامترهای سرعت حداکثر و حداقل
  7. پارامتر شتاب گیری و کاهش شتاب
  8. پارامترهای مخابراتی
مزایای استفاده از سافت استارتر
  • حذف جریان هجومی و گشتاور لحظه ای در زمان راه اندازی
  •  افزایش طول عمر موتور و پمپ ها
  • افزایش قابلیت اطمینان و راندمان سیستم
  • کاهش سایز کابلها و کلید های اتصال به شبکه به علت
  • کاهش جریان موتور
  • استارت و استپ سیستم بدون ضربه
  • کاهش هزینه ها، مخصوصا هزینه های تعمیر و نگهداری
  • شتاب گیری و شتاب دهی نرم

 

تعمیر اینورتر

مد کنترلی درایوها

روش‌های کنترلی که برای الکتروموتور توسط اینورتر ها یا همان درایو ها استفاده می‌شود، تأثیر بسیار بالایی بر عملکرد، کیفیت، کارایی و حتی هزینه‌های پروژه دارد. هنگامی که مهندسین ویژگی‌ها و محدودیت‌های هریک از مدهای کنترلی اینورتر را به درستی درک کنند، قادر خواهند بود تا بهترین گزینه را برای کنترل الکتروموتور ها انتخاب کنند.

انتخاب روش کنترلی مناسب برای راه اندازی الکتروموتور باعث می‌شود در حالی که موتور از نظر گشتاور، راندمان و بازدهی در بالاترین حالت ممکن قرار دارد در عین حال کمترین استهلاک و خرابی را داشته و همچنین از لحاظ مصرف انرژی نیز در بهترین حالت قرار داشته باشد

خطاهای مهم اینورتر

خطای اضافه ولتاژ (Overvoltage)

این خطا در اثر ازیاد ولتاژ لینک DC ایجاد می‌شود که می‌تواند ناشی از بارهای با اینرسی بالا باشد که در حالت کاهش سرعت (decelerating) خیلی سریع اتفاق می‌افتد و ولتاژ لینک DC اینورتر را افزایش می‌دهد. اگرچه علل دیگری نیز وجود دارد که باعث اضافه ولتاژ لینک DC می‌شود.

روش رفع مشکل اضافه ولتاژ:

  1. ولتاژ منبع برای اضافه ولتاژ حالت گذرا و پایدار بررسی شود.
  2. عملکرد مقاومت و چاپر ترمزی بررسی شود.
  3. زمان کاهش سرعت زیاد شود.
  4. از تابع “coast to stop” در صورت امکان استفاده شود.
  5. فرکانس اینورتر با توجه به مقاومت و چاپر ترمز، مقدار مناسب داده شود.
  6. از درایو با عملکرد برگشت انرژی (Regenerative) استفاده شود.

خطای کاهش ولتاژ (Undervoltage)

این خطا در اثر کاهش ولتاژ لینک DC ایجاد می‎شود. این خطا می‌تواند بدلیل از دست رفتن فاز ولتاژ ورودی به خاطر فیوز معیوب، خطای عایقی، خطای یکسوساز ورودی یا کاهش ولتاژ ورودی اتفاق افتد.

روش رفع مشکل کاهش ولتاژ:

  1. ولتاژ تغذیه اصلی و فیوزها بررسی شوند.
  2. عملکرد عایق و کنتاکتور بررسی شود.
  3. ولتاژ ورودی بررسی شود شاید خیلی کم باشد.

خطای ارت (Earth Fault)

این خطا در حالت جریان‎های نامتعادل موتور تشخیص داده می‌شود که باعث ایجاد جریان نشتی به سمت ارت می‌شود. این خطا در حالتی است که مقاومت ایزولاسیون ضعیف تا ارت وجود دارد.

روش رفع خطای ارت:

  1. مقاومت ایزولاسیون موتور و کابل بررسی شود.
  2. بررسی شود که در مدار کابل تا موتور خازن اصلاح ضریب توان یا جاذب اضافه ولتاژ گذرا (Surge Absorber) وجود ندارد.
  3. طول کابل. یک کابل بلند به خاطر خازن بزرگ کابل می‌تواند باعث خطای ارت شود.

خطای اضافه جریان (Overcurrent)

این خطا در حالتی است که موتور خیلی بیشتر از جریان نامی که در پلاک موتور وجود دارد، جریان از خروجی اینورتر می‌کشد.

روش رفع خطای اضافه جریان:

  1. بار موتور بررسی شود که خیلی زیاد نباشد.
  2. زمان افزایش سرعت (Acceleration) بررسی شود. بار با اینرسی بالا در راه‌اندازی جریان خیلی بیشتری می‌کشد.
  3. موتور و کابل موتور بررسی شود.
  4. بررسی شود که موتور به ولتاژ مناسبی متصل شده است.
  5. جهت چرخش موتور بررسی شود که در جهت مناسب باشد.

مقادیر نامی پلاک موتور بررسی شود که به درستی وارد شده است

نکات مهم در خصوص تعمیر اینورتر

همانطور که مطلع هستید اینورتر دستگاه ارزان قیمت و ساده ای نیست. امروزه قیمت این دستگاه ها بنا بر کارکرد و فعالیتی که دارند افزایش پیدا کرده است. به همین جهت می توانیم بگوییم تعمیر اینورتر نیز تبدیل به یک کار تخصصی و حرفه ای شده است. نکته مهمی که در خصوص تعمیر اینورتر باید به آن توجه کنیم این است که اگر شما یک تعمیر حرفه ای و درست انجام ندهید ممکن است آسیب‌پذیری دستگاه شما دو چندان شود.

 

نکات مهم در موارد تعمیر اینورتر

برای مثال فکر کنید که قسمتی از دستگاه شما دچار آسیب دیدگی شده باشد. اگر آن قسمت به خوبی را به درستی تعمیر نشود چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد؟ همانطور که میدانید این اتفاق برای دستگاه شما رخ بدهد ممکن است قسمت‌های دیگر دستگاه نیز دچار آسیب‌دیدگی بشود. همانطور که در ابتدای این مقاله به آن اشاره کردیم، قسمت های مختلف اینورتر به یکدیگر وصل هستند و با آسیب دیدگی یک قسمت ممکن است قسمت های دیگر نیز آسیب ببینند. پس باید هر چه زودتر همان قسمت را به خوبی تعمیر کنیم تا آسیب دیگری به سایر قسمت های اینورتر وارد نشود. طبیعتا اگر همان قسمت نیز به خوبی تعمیر نشود بعد از گذشت مدتی متوجه می شویم که نه‌تنها بازهم آن قسمت آسیب دیده است بلکه، باعث آسیب دیدگی سایر قسمتها نیز شده است. به همین جهت است که میگوییم تعمیر اینورتر کاری بسیار اساسی و مهم است.

برای جلوگیری از تعمیر اینورتر به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

با تمام توصیفاتی که صورت گرفته، باز هم شما باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا از تعمیرات اینورتر جلوگیری کنید. یعنی اجازه ندهید که کار به آنجا بکشد. برای این کار می‌توانید محافظت های بسیار زیادی را از اینورتر انجام دهید. محافظت به معنای نحوه استفاده کردن از آن است. یعنی بدانید که چگونه از دستگاه اینورتر خود استفاده می‌کنید و تا چه حد به آن فشار وارد می کنید؟ اگر انتظارات بیش از حد از اینورتر داشته باشید ممکن است بعد از گذشت مدتی آسیب های جبران ناپذیری به آن وارد شود.
انتظار بیش از حد به این معنی است که شما فشار بیش از حد به دستگاه وارد کنید. برای سلامت و  افزایش عمر اینورتر سعی کنید همیشه در حد خودش از آن استفاده کنید. یعنی در همان اندازه ای که قابلیت استفاده دارد.

 

بررسی مدل های مختلف درایو

 انواع اینورتر ها به دو نوع تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شوند. این تقسیم بندی مربوط به ورودی درایو ها بوده و خروجی آنها همگی به صورت سه فاز می باشد.

این دستگاه توانایی راه اندازی موتور های الکتریکی سه فاز با برق تک فاز را دارد که مهمترین مزیت اینورتر می باشد. درایورهای تک فاز به سه فاز مناسب کارگاه هایی هستند که به دلایلی دسترسی به برق سه فاز را ندارند. یکی از بیشترین کاربرد های درایو تک فاز به سه فاز در پمپ های خانگی است. به این دلیل که بیشتر خانه ها به برق سه فاز دسترسی ندارند.

بنابراین بهترین گزینه برای کنترل دور موتور الکتروپمپ و نصب سنسور جهت نشان دادن سطح آب و رساندن آب به طبقات مختلف ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
سایدبار
0 علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من