خدمات پس از فروش

تعمیر اچ ام آی (HMI)

شرکت درخشش الکتریک بین الملل با بیش از 50 سال سابقه در حوزه تجهیزات صنعت برق. هم اکنون با واحد تجهیزات تخصصی تعمیر HMI ( اچ ام آی )، تعمیر اینورتر های صنعتی، تعمیر PLC، تعمیرات تجهیزات دوار از جمله تعمیر الکتروموتورهای صنعتی و گیربکس صنعتی به عنوان یکی از مراکز بزرگ و شناخته شده ارائه خدمات فنی صنعتی در کشور ایران می‌باشد. این مجموعه با داشتن پیشرفته ترین ابزارها و تکنسینهای فنی مجرب، افتخار همکاری با تمامی صنایع بزرگ کشور از جمله پتروشیمی ها، فولاد، صنایع سیمان و… را داشته و در حال حاضر دارد.

معرفی اچ ام آی یا HMI:

نمایشگرهای مانیتورینگ یا HMI ها که برگرفته شده از حروف اول واژه های انگلیسی HUMAN-MACHINE-INTERFACE می‌باشد، از جمله تجهیزات صنعتی مورد استفاده در اکثر صنایع و به عنوان رابط میان انسان و اپراتور صنعتی برای کنترل و اطلاع داشتن از نحوه ی کارکرد سیستم های صنعتی و ماشین آلات می‌باشد. از سیستم های مانیتورینگ یا نمایشگر ها در ابعاد های مختلف، حتی مصارف خانگی به عنوان مثال در آسانسورها و … نیز استفاده میشود. هم چنین امروزه با پیشرفت تکنولوژی و طراحی خانه های هوشمند از این نوع تجهیزات بیشتر به کار گرفته می‌شود.

 

تعمیر HMI

تعمیرات HMI اچ ام آی

درخشش الکتریک بین الملل آماده ارائه خدمات و سرویس انواع HMI در برندهای مطرح موجود در بازار ایران و جهان:

  • تعمیر اچ ام آی ( HMI) زیمنس
  • تعمیر HMI برند ABB
  • تعمیر HMI دلتا ( delta)
  • تعمیرات HMI های LS
  • تعمیر اچ ام آی امرن
  • و…..

علت خرابی  HMI ها:

HMI از دو بخش نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده اند، که برخی علت های خرابی ممکن است مربوط به بخش نرم افزار و برنامه نویسی اچ ام آی باشد یا اینکه مربوط به قطعات الکترونیکی، بخش تغذیه HMI که مربوط به بخش سخت افزار مانیتورینگ صنعتی (HMI) باشد.

تعمیر و عیب یابی HMI:

خرابی های رایج HMI:

چند نشانه که متوجه خرابی اچ ام آی HMI می‌شوید:

اگر به مرور دیدید که نور LCD یا نمایشگر دستگاه کم تر از روزهای قبلی خود شده است و یا اینکه برخی اوقات در حال نمایش دادن صفحه نورش میپرد و یا قطع و وصل میشود. باید به خرابی HMI شک کنید. اگر به این قضیه بها ندهید و بگذارید که دستگاه کار کند، قطعا در دو ماه آینده یا حتی زودتر  دستگاه دچار خرابی های اساسی تر میشود. بهتر است همیشه یک دستگاه به عنوان جانشین برای این مواقع داشته باشید تا بتوانید دستگاه را برای تعمیر ارسال کنید و جلوی هزینه های جانبی از نبود دستگاه را بگیرید.

اگر مشاهده کردید که اچ ام آی هنگام روشن شدن مثل سابق زود بالا نمی آید. قطعا باز هم باید به خرابی آن شک کنید. البته این مدل از خرابی ها میتواند از شل شدن یا اشکال در اتصالات سیم و کابل ها نیز باشد.

دلیل بعدی که حاکی از خرابی دستگاه است، روشن نشدن برخی از پیکسل ها یا ظاهر شدن خطهایی که به صورت گذرا بر روی LCD نمایان میشود و یک دفعه محو می‌شود، باشد.

 

تعمیر HMI

تعمیر و عیب یابی اچ ام آی (HMI)

رایج ترین خرابی های HMI

اگر ملاحظه کردید که LED نمایشگر HMI روشن است ولی تصویر آن ظاهر نمیشود. به احتمال زیاد قسمت تغذیه HMI کار میکند ولی قطعا قسمت نرم افزار و یا قسمت های دیگر سخت افزار دستگاه دچار مشکل شده است.

از دیگر خرابی های رایج در HMI ها عمل نکردن تاچ پنل لمسی است که در این حالت نمیتوان فرمانی را به دستگاه انتقال داد. یا اینکه دکمه ها و شستی ها کار نمیکند. در این حالت حتما دستگاه باید برای تعمیر ارسال شود.

خراب شدن پورت های اکسترنال برای اتصال به الباقی دستگاه ها مانند PLC یا کامپیوتر ( مانند پورت USB و RS232 یا RS485 و اتصال به اترنت) نیز از رایج ترین خرابی های HMI و مربوط به عیوب سخت افزاری دستگاه می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *