خدمات پس از فروش

خرابی الکتروموتور

تاریخچه الکتروموتور

خرابی الکتروموتور | تعمیر روتور 

در ۱۸۸۲ نیکولا تسلا اصول میدان مغناطیسی دوار را پایه گذاری کرد و این اولین قدم برای استفاده از  میدان دوار به عنوان یک نیروی مکانیکی بود. بعد از آن از این اصل، برای طراحی یک موتور القایی دو فاز استفاده شد. در کنار آن در سال ۱۸۸۵ «گالیلئو فراریس» به طور مستقل تحقیقاتی را در این باره آغاز کرد و در سال ۱۸۸۸ نتایج تحقیقات خود را، به آکادمی سلطنتی علوم در تورین ایتالیا ارائه داد.

حرکتی که نیکولا تسلا در ۱۸۸۸ پایه گذاری کرد، اقدامی بود که امروزه برخی از آن به عنوان «انقلاب صنعتی دوم» یاد می‌کنند، چرا که این حرکت به تولید آسان‌تر انرژی الکتریکی و همچنین امکان انتقال انرژی الکتریکی در طول مسافت‌های طولانی انجامید. قبل از  این اختراع (موتورهای جریان متناوب)، موتورها به وسیله حرکت دائم یک هادی در میان میدان مغناطیسی ثابت به حرکت در می‌آمدند.

تسلا اعلام کرد که می‌توان کلکتورهای موتور را حذف کرد بطوریکه موتور به وسیله میدانی دوار به حرکت در آید. تسلا بعدها موفق به کسب حق امتیاز ایالات متحده برای اختراع موتوری که خود درست کرده بود، شد. موتوری که در بسیاری از عکس های تسلا دبده شده است، نوع خاصی از موتور القایی بود. حدود چند سال بعد، اسیبوویچ یک موتور سه فاز روتور قفسی اختراع کرد. این نوع موتور امروزه به طور گسترده برای کاربردهای گوناگون استفاده می‌شود.

 

تعمیر موتور الکتریکی

 

 

[fusion_button link=”https://prd.derakhsheshco.com/category/automation-industrial/electric-motor/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”large” stretch=”no” shape=”round” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]خرید الکتروموتور[/fusion_button]

 

برندهای موتور الکتریکی:

امروزه شرکت‌های بزرگ بسیاری الکتروموتورهای پیشرفته خود را وارد عرصه رقابت برای مصرف کنندگان در اکثر صنایع مختلف تولید می‌کنند، از جمله شرکت‌های سازنده مطرح دنیا را که می‌توان نام برد:

ABB,SIEMENSE AEG،WEG

برندهای تولید کننده مطرح ایرانی موتوژن، الکتروژن و….. می‌باشد.

تعمیرات خرابی الکتروموتور و سیم پیچی آن

در فرآیند تعمیرات الکتروموتورهای صنعتی به عنوان یک تجهیزات مهم صنعتی، توجه به تعمیرات انواع الکتروموتور در ابعادهای گوناگون، تعمیرات و سیم پیچی الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز، تعمیر و نگهداری الکتروموتور ها و همچنین توجه به تعمیر روتور الکتروموتور و تعمیر استاتور الکتروموتور مهم به نظر می‌رسد.  الکتروموتور های صنعتی، تعمیر گروه فنی مهندسی درخشش الکتریک با داشتن کادری مجرب، با تجربه و سابقه درخشان در زمینه تعمیر الکتروموتور کمک شایانی به صنعت نموده است.

خدمات تعمیر ما در زمینه تعمیرات و اورهال انواع الکتروموتور به شرح زیر است:

  • تعمیر الکتروموتور و سیم پیچی موتور DC
  • سیم پیچی الکتروموتور AC
  • تعمیر موتور الکتریکی ضد انفجار (EX)
  • تعمیرات الکتروموتور فشار قوی، فشار متوسط، و فشار ضعیف

دلایل اصلی خرابی الکتروموتور

مشکلاتی که ممکن است برای یک موتور الکتریکی پیش آید، می‌تواند به دلایل مختلفی باشد که مهم‌ترین آن‌ها می‌تواند موارد زیر باشد:

  •  اگر الکتروموتور اصلاً روشن نشود، می‌تواند به علت قطع بودن قسمتی از اتصالات مدار یا سوختن فیوز باشد.
  • حالت بعدی، موتور بیش از حد داغ شود و دمای آن بیش از حد بالا رود، ‌یکی از دلایل آن می‌تواند به دلیل نیم سوز بودن الکتروموتور، بار متصل بیش از حد توان به الکتروموتور، عمل نکردن کلید گریز از مرکز یا حتی بالای بودن محیطی باشد که الکتروموتور در آنجا کار می‌کند.
  •  اگر موتور الکتریکی با صدای زیاد کار کند ولی عملا چرخشی در شفت موتور دیده نشود. ممکن است علت آن، نیم سوز شدن موتور، خرابی خازن، قطعی سیم‌پیچ ها و اتصالات و یا حتی  سوختگی کامل موتور باشد.
  • وجود لرزش زیاد الکتروموتور حین کار، ممکن است به دلیل آسیب دیدن برینگ یا چرخ دنده، و شل بودن محل نصب گیربکس باشد.
  • هر گونه صداهای غیر عادی  ممکن است به دلایلی مانند خرابی خازن، وجود جسم خارجی، خرابی اتصالات، شل بودن محل نصب گیربکس و … باشد.

الکتروموتورهای تعمیری در کارگاه درخشش الکتریک

مشکلی که مشتری اعلام کرده بود این بود که موتور اصلا روشن نمی‌شود.

پس از اعزام کارشناسان ما برای تعمیر موتور الکتریکی در محل کارخانه و بررسی علت خرابی الکتروموتور به این نتیجه رسیدن که برخی از اتصالات داخلی الکتروموتور قطع شده است و همچنین قسمت استاتور موتور نیز به سرویس و اورهال دارد.که با انجام تعمیر و رفع مشکل آن، الکتروموتور مجددا بر خط تولید نصب و برای بار مورد نظر راه اندازی مجدد شد.

 

تعمیر موتور الکتریکی

خرابی الکتروموتور

مشکلی که در کارخانه مشاهده کرده بودند، این بود که موتور سر و صدای زیادی دارد. ولی عملا موتور باری که به آن متصل است را راه اندازی نمی‌کند. با توجه به تجربه ای که در تعمیر الکتروموتور داشتیم مشکلی که اعلام شده است معمولا باید از قطعی سیم پیچی و بخش روتور موتور باشد است.

با بررسی بیشتر و باز کردن الکتروموتور احتمال داده شده به یقین تبدیل شد و متوجه شدیم بانداژ روتور الکتروموتور آسیب دیده است. بعد از بانداژ مجدد روتور، تمامی قسمت‌ها بهم متصل شد و دوباره راه اندازی با بار شد و چندین بار تست گرفته شد تا اطمینان کامل حاصل شود، دیگر موتور هنگام کار به مشکلی بر نخواهد خورد.

 

بانداژ الکتروموتور و رفع خرابی الکتروموتور

رفع خرابی الکتروموتور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *